• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Про проведення Всеукраїнського дня прибирання

Про проведення Всеукраїнського дня прибирання

2020-09-10

/Files/images/0120/прибирання.jpg

Друзі, Всеукраїнський молодіжного руху Let’s do it Ukraine закликає діяти разом!

19 вересня 2020 року о 10:00 Україна, разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу, вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії. Долучайтесь до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» яке відбудеться 19 вересня о 10:00 у 24 областях України.

Поширюйте інформацію про акцію в соціальних мережах.

Долучайтесь до прибирань на центральних локаціях або робіть маленькі прибирання разом зі своїми родинами та командами.

Робіть фото до та після прибирань, відмічайте НОСУ та Let’s do it Ukraine в соціальних мережах

Деталі: https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco https://www.instagram.com/letsdoitukraine

Не забувайте про дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.У зв'язку з цим Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» пропонує три форми участі:

  • Індивідуальні прибирання. Прибирання із друзями, родиною або колективом може стати оригінальною формою дозвілля. Після прибирання важливо донести зібране до найближчого сміттєвого баку. За можливості сортувати зібране і здати в найближчий пункт прийому вторинної сировини. Збиратися в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена згідно правил карантинних зони, в якій ви знаходитесь, а площа достатньо великою для дотримання соціальної дистанції.
  • Цифрове очищення. Нову форму прибирання можна проводити в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.
  • Картографування. Встановити безкоштовний мобільний додаток «TrashOut» та відмічати забруднені і очищенні території.

Реєстрація результатів участі для підбивання підсумків міжнародної акції в Україні за посиланням: https://forms.gle/fZDP9c4HeSGMebxPA

(прохання надіслати до 25 вересня 2020 року).

Розраховуємо на кожного з Вас!

--З питань щодо Скаутської розсилки ВМГО "НОСУ" звертатись:Національний секретар НОСУ - Строкань Наталія (secretary@ukrscout.org)Група з внутрішніх та зовнішніх комунікацій НОСУ - communication@ukrscout.org---Ви отримали це повідомлення, оскільки ви підписані на групу "ВМГО "НОСУ"" у Групах Google.Щоб скасувати підписку на цю групу та більше не отримувати повідомлень із неї, надішліть електронний лист на адресу scouts_nosu+unsubscribe@googlegroups.com.Щоб переглянути це обговорення в мережі, відвідайте сторінку https://groups.google.com/d/msgid/scouts_nosu/198bebbe-17c1-4b37-ac23-41e6a8341604n%40googlegroups.com.
--
Юлія Комарист
Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Травень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031